Тоурс (December 2018)

Украсни Децор
Тоурс: Необичан облик Палм Спрингс имовине повећава његов средњорочни дизајн

Необичан облик Палм Спрингс имовине повећава његов средњорочни дизајн

Као лиценцирани архитект и грађевински хобист у Лос Ангелесу, Павлина и Цартер Виллиамс су навикли на проналажење потенцијала у дуго занемареним особинама. Двојица проводе викенд обнову открића, а када су открили драгуљ који је сакривен у долини Цоацхелла која није била окупирана скоро деценију, одлучили су да је ажурирају као омаж модерним дизајном средине века. Оригинално изграђен 1956. године, кућа има изванредан поглед на пустињу и привлачан куполски додатак који је пар сложено сагласио својом највећом имовином. Али, потребно је пуно посла. Пар је провео годину дана који је исцепао тепих и винил линолеум и срушио зидове који су блокирали пустињско сунце изнутра. Потом су дали куполи завршетак који је заиста требало да се издвоји: загонетка геометријских прозора. "Бити овде заиста вас смирује и стимулише вашу креативност", рекла је Павлина Виллиамс. Иако дуо већ ради на њиховој следећој надоградњи Палм Спрингса, рекла је да је ова реимагирана адреса и даље њен омиљени посао до сада.Пре реновирања кућа није приказала пустињу. Сада када имовина има 360 погледа, гости могу уживати у пејзажу, који укључује познате беле ветрењаче у даљини.Прозори у облику триангуларних и трапезних облика су произведени од различитих брендова, укључујући Јелд-Вен и Милгард.Подови су полирани бетон. Да би омекшали осећај дневне собе, поставили су овај тепих од ЦБ2 у центар. Метално и дрвено степениште је из Фонтанота.Пар је насликао зидове бјеланчевине беле од Шервина Вилијамса да нагласе природно светло. То им је такође омогућило да украшавају разигране боје.Када су опремили кућу, пар се фокусирао на проналажење савремених комада средине века које су биле сјајне и веселе, слично као и сам простор. За кухињу купили су апарате од Сеарса, чесме из ЛигхтИнТхеБок-а, и упарили су комаде са намјештајем Икеа.Дом је био у грубом стању када га је Виллиамс купио. Откривајући дом до основа, као зидови студија, могли су открити једноставну лепоту имовине.Иако је кућа изграђена педесетих година прошлог века, купола није додата тек око две деценије касније. Спољна башта, која има различите облике, помаже у обједињавању два ерас архитектуре.

Тоурс: Хотелски блокови са Ваикики Беацх-а уклапају се у Стари и Нови Хаваји

Хотелски блокови са Ваикики Беацх-а уклапају се у Стари и Нови Хаваји

Светле боје и живахне графике старинског хавајског дизајна можда су препознатљиве као и Плажа Ваикики, али није лако задржати овај естетски кул, него кич. Срећом, када је Сурфјацк Хотел & Свим Цлуб одлучио да се отвори унутар зграде из шездесетих година, само блокира од најпознатијег обала Великог острва, Теорија Вангуарда помогла је да се створи палета која проучава стил средње класе за модерне укусе. На примјер, "конкретни ентеријери су освјежени локалним, рециклираним дрветом, а обиљежавају рад неке од најистакнутијих занатлија Хаваја", рекао је Цасеа Цоллинс-Вригхт, директор хотела за бијег. Ови занатлије и њихове креације, попут обојених тапета Андрија Мауа и Ницо Мадеа или ручно обојене типографије Матт Тапиа и Јефф Гресса, пружају хотел персонализованом додиру који чини сваки простор осећај тренутка, док фотографије класичних хавајских пејзажи и обновљене тканине одлазе у златну доба. То је поуздана мешавина старих и нових, а резултат је изглед који поштује историју историје и трендове садашњости.Дишући нови живот у изглед ретро-мотела, сваки балкон је подељен са бамбусовим екраном како би осветлио док је пружао приватност. Бистро сто поставља у теал, тиркизна и жута додати весело завршетак.Покривачи од јастука обновљени од стране Тори Ричарда дају храбри поп плаве боје једнако убедљивом црно-белом позадином. И док тај мурал можда изгледа посебно модеран, намештај од бамбуса, стари хавајски записи и дрвени сандук за воћу дају просторима попут кабане традиционалну завршну обраду.Углове и шприцеви су вињете из 1950-их и 1960-их година Хавајске године, које укључују све из модела ВВ-буса, сламних шеширија, попрсја хула-девојке и тропских биљака. Удари жутог жутог срца окрећу око од авокадо-зелене секције.Студио Цоллецтиве је радио на томе да се собе за госте осјећају као бунгалови, користећи палету лијепих блуза и кремастих белаца - која се такођер подударају са сурфбоардом.Дизајн купатила је модеран, захваљујући трендовским плаво-бијелим подним плочицама и светлости. Ружичаста ручица додаје неочекивану боју простора.

Тоурс: Ограничени буџет професора Аустина креира креативно модеран дом

Ограничени буџет професора Аустина креира креативно модеран дом

Универзитетски професор је купио застарјелу имовину за себе и њену деветогодишњу ћерку са намером да створи савремени простор. Док су остали домови у овом југоисточном делу Остинског острва били углавном састављени од стилова ранчева у средњем вијеку, овај власник је имао нешто друго на уму: желела је мјесто које је било модерно, а могло би и да остане безвриједно у наредним деценијама. Али то није био њен једини изазов. Приближила се студиоу ун.бок са ограниченим буџетом, па су фирма и Мелде Цонструцтион одлучили да раде око постојећег оквира за контролу трошкова. Чували су кухињу на истој локацији - што је смањило покретање нових електричних, водоводних и гасних линија - и срушило зид како би отворио план плана. Када је то завршено, тим је поставио клизна стаклена врата усред нетакнутих оквира прозора како би се боље ујединили спољашњи и отворени простори. А када је дошло време за дизајнера ентеријера Марил Георги и Вилла Рустица да предају кућу, преплетене винтаге предмете су преплетене новим комадима како би створили изглед који није везан за одређену еру. Резултат је очарљиво ретро и превазилази модеран, захваљујући лаганој палети која је упарена топлим, природним шумама.Кухиња се претвара у унутрашњи и спољашњи простор користећи врата са више клизних стаклених врата од МИ Доорс и Виндовс.Бела опран храст од Ландерс Премиер Флооринг допуњује обиље светлости од клизних врата. Ормари од стране УБ Кухиња у пригушеном зеленом дају ваздушни осећај.Французи фрижидер и кухињски апарат КитцхенАид су изабрани због свог модерног, али безвременског изгледа.Дизајн црне црвене тканине дизајниран од стране Том Дикона сија на доле на обновљеном столу за руже од Кнолл-а. Изведене су и козметичке столице извршне козе, које су оригинално дизајнирали Ееро Сааринен.Рестаурирани Хиеберт кауч од 1970-их и Атлас Моунтаин Воол тепих са тржишта Марока пружају отворену дневну собу старинску привлачност.Замењујући софит и колону са интензивним снопом са великим снопом уграђеним у таваницу првог спрата, дневна соба се појављује светлија. Међутим, при томе, фирма није била у стању да сакрије ХВАЦ канале и морала је дизајнирати изложени спирални канал. Ипак, повећава модерност собе.Постојеће степенице нису биле кодиране. Дакле, тим је срушио зид на степеништу и изабрао челичне решетке од Аустин Ирон + Ограда као стражарске страже.Када је израђен од мермера Царрара од 3ЦМ, окружен је неочекивано уметничким плочицама.Геометријска купатилска плочица из увозника Ла Нова Тиле уједињује каду са тушем затвореном од стакла.

Тоурс: Дизајн словеначког Кућа за одмор остаје истински својом природном окружењу

Дизајн словеначког Кућа за одмор остаје истински својом природном окружењу

Када је породица која живела у Италији жудела споријим темпом, вратили су се у своје словеначке корене да би изградили кућу за одмор. Позвали су локалну архитектонску фирму Пикаплус да дизајнира мирно повлачење, гдје би могли да заузму своје живо живљење иза њих, а две групе су се сложиле да нешто учине "мало другачије, али ипак удобне и минималистичке", рекла је архитекта пејзажа Тина Липовж. Узимајући у обзир план, клан се усредсредио на изградњу дрвене скривене површине од 880 квадратних метара, смештене на рубу шумског шума. Архитекта Јана Хладник Тратник и власници су дизајнирали упечатљив А-оквир структуре, који омогућава сваку просторију на мјесту да има природни поглед. Осим тога, имовина је изграђена као "еластично склониште" са издржљивом спољном шкољком, која штити дрвене ентеријере од мијењања годишњих доба. То је осамљена адреса која се осећа као ваздушно проширење на отвореном, далеко од буке удаљеног града.Изграђена од словеначке монтажне грађевинске фирме Рихтер доо, велики прозори куће излажу сваку собу, изузев купатила, природном окружењу велике ливаде.Фритз Хансен Егг Цхаир се налази близу пећи у животном простору. У близини, Пуре Суспенсион Ламп Марцхетти може осветлити трпезаријски сто окружен Хаи Десигн и Нико Краљ Рек столицама. Кухиња и купатило заокружују доњи ниво.Изложене греде додају топлину отвореној кухињи.Имајући у виду летње празнике, купатило на приземљу има уграђену сауну за додатну опуштеност.Дрвена степеништа поред кухиње и благоваонице доводе до пар спаваћих соба другог спрата.На спрату спаваће собе гледају на приземље кроз делимичне стаклене зидове. Природно светло испуњава дечији простор за игру, који је опремљен сетом Еамес столица.Природни материјали су одабрани како би поновили осећај да су на отвореном, а меко дрво доминира унутрашњост. Аљосин сп прилагођени кревети за пртљажник се спајају са дрвеним окружењем дечије собе.Да би одржали минималистички изглед у породичној кући са малим отисцима, прилагођено складиштење било је потребно. "Пројекат је еволуирао током планирања", рекао је Липовж. "Блиско смо сарађивали са власницима, који су нас у потпуности повјерили и они су заиста побољшали осећај естетике."Домаћа палуба служи као званични праг природног пејзажа.

Тоурс: У Насхвилловом СоБро Гуест Хоусе, А Лаид-Бацк Аттитуде се простире до дизајна

У Насхвилловом СоБро Гуест Хоусе, А Лаид-Бацк Аттитуде се простире до дизајна

Дуго пре него што је СоБро Гуест Хоусе била енклава роцк-н-ролл у средини главне музичке градске станице, зграда није била ништа друго до старији комплекс апартмана.

Тоурс: Породица у Силиконској долини тражила је дом у складу са природом, а не техником

Породица у Силиконској долини тражила је дом у складу са природом, а не техником

За два родитеља који су захтевали рад у Силицијумској долини, мирном дому у којем су могли да се искљуцују, био је идеал који су постигли да постигну - упркос цињеници да имају троје деце.

Тоурс: Провјерите у Ландсби за модеран погледајте Солвангов класични дански стил

Провјерите у Ландсби за модеран погледајте Солвангов класични дански стил

Солванг, Калифорнија, мали град средње обале који је познат по данском наслеђу, пун је архитектуре која подсећа на традиционалне европске фасаде. И док је носталгија за одређено време и место део привлачности овог подручја, за поштовање историје није требало укључити необјашњив објекат саграђен 1980-их.

Тоурс: Овај Милваукее Инн се сазнао како да дођете Брооклин Стиле на Мидвест

Овај Милваукее Инн се сазнао како да дођете Брооклин Стиле на Мидвест

Није свако имао успомена из детињства о времену проведеном у реномираном хотелу, и то је разлог зашто је Цхарлес Баилеи искуство различит. Његов деда је управљао хотелом Драке, познатим обележјима у Чикагу, и он је прикупио та сјећања када су он и његова супруга Цонние одлучили да отворе своју имовину у близини Милваукее.

Тоурс: Староградски стамбени објекат у Орегону реновиран је у уметничком хотелу

Староградски стамбени објекат у Орегону реновиран је у уметничком хотелу

Пошто је потрошио скоро две деценије у Портланду, Орегон, Грег Хеннес је жудио да се пресели у мали град са споријим темпом. Приликом преиспитивања северозапада за земљиште за изградњу своје кабине за снове, он се налетио на 105-годишњу стамбену зграду на продају у Јозефу, близак локалитет смештен пет сати од града.

Тоурс: Како се задатак класе претворио у модеран хотел у језеру Тахое

Како се задатак класе претворио у модеран хотел у језеру Тахое

Колико пута се задатак класе претвара у одрживи посао? Одговор: готово никада - осим ако ниси Јустин Ватзка. Наоружан хотелским предлогом који је написао као студент МБА на Универзитету у Пенсилванији, Ватзка је купио два мотела из 1960-их у Јужном језеру Тахое, Калифорнија, у очајничкој потреби за преокретом.

Тоурс: Близина породице Торонто се одражава у плану отвореног спрата у кући

Близина породице Торонто се одражава у плану отвореног спрата у кући

Након што су живјели у својој имовини у Торонту седам година, пар медицинских стручњака схватио је да пребивалиште које су дијелиле са својим троје тинејџерке није живело до свог пуног потенцијала.

Тоурс: Тешко је веровати да је ово светло испуњено Берлинско насеље заправо у поткровљу

Тешко је веровати да је ово светло испуњено Берлинско насеље заправо у поткровљу

Када је пољска дизајнерска фирма Лофт Коласински била суочена са стварањем породичне куће са тесног таванског простора унутар зграде у Берлину, тим се одлучио фокусирати на једну неопходну особину: природно свјетло.

Тоурс: Породица отвореног размишљања у Берлину обнавља подрум напуштене болнице

Породица отвореног размишљања у Берлину обнавља подрум напуштене болнице

Сигурно је претпоставити да се једнократна напуштена болница у Источном Берлину не би одмах представила као идеална локација за летњу породичну породицу. И још је вероватније да ће се сматрати да ће потенцијални власници бити узнемирени да сазнају да је таква локација мирна деценијама након завршетка Хладног рата.

Тоурс: Градска кавбојска јавна кућа Је ли ручни бар који желите да буде близу вас

Градска кавбојска јавна кућа Је ли ручни бар који желите да буде близу вас

Било би тешко рећи са улице да чак и постоји јавна кућа Урбан Цовбои, напајање за напајање у Насхвилу. Сједи иза краљице Анне викторијанске имовине, традиционалног фронта, али ипак то је дио његове привлачности.

Тоурс: Овај Мар Виста ресторан одражава старо и ново ЛА

Овај Мар Виста ресторан одражава старо и ново ЛА

У свакој данној ноћи, Мар Виста представља запањујућу представу локалног окружења у ЛА: домаћини су редовни становници који су дугогодишњи становници и свеже особе које само откривају ову заспану енклаву Вестсиде са истим именом.

Тоурс: Сеаттле-ов Батеау дјелује на свом фарм-то-табле менију са ружичастим дизајном

Сеаттле-ов Батеау дјелује на свом фарм-то-табле менију са ружичастим дизајном

Тешко је замислити ваљање зелених пашњака изван градских линија када су окружени гомилом и бетоном, али у Батеау-у, елементи широких отворених простора су изложени пажљивим удобностима градских људи.

Тоурс: Два ожењена архитекте ажурирају и чувају безвремену лондонску кућу

Два ожењена архитекте ажурирају и чувају безвремену лондонску кућу

Када су муж и супруга архитекте Бен и Јелена Цоусинс купили четверособни Лондонски дом који је био недирнут током већег дела века, њихов највећи изазов био је пронаћи баланс између историје и модерности.

Тоурс: Рицх Рицх Тектурес из Чикаго'с Виллов Роом играју забрану прошлости

Рицх Рицх Тектурес из Чикаго'с Виллов Роом играју забрану прошлости

Када је историјска зграда постављање новог ресторана, неопходно је да тренутни закупац одложи поштовање прошлости. Чикова соба Виллов, која је постављена унутар окружења у Парку Парк, део је неизреченог правила.

Тоурс: Цаннибал ЛА оствари своје име уз поуздан индустријски дизајн

Цаннибал ЛА оствари своје име уз поуздан индустријски дизајн

Као ресторан са врло висцералним именом, Цаннибал ЛА је морао изгледати подједнако драматичан. Требало је да освјежи мени, без обзира на свеобухватну листу меса и пива, али и морао је бити упечатљив.

Тоурс: Минимална бацхелор подлога у Сан Францисцу дизајнирана је око прекомерног софа (наравно)

Минимална бацхелор подлога у Сан Францисцу дизајнирана је око прекомерног софа (наравно)

Да бисте остварили каријеру у почетном свету, морате бити отворени за промјену. Дакле, када је неколицина нечега у технолошкој индустрији пронашла ретко трособан стан у Сан Франциску, он је желео да његово скровиште има исте истакнуте квалитете.